Garantia i devolucions

Garantia

Per a qualsevol defecte de fabricació dels productes comprats a través de SERRAISCLENCS, l’únic responsable és el fabricant dels mateixos. SERRAISCLENCS, en la seva qualitat d’empresa venedora, ofereix als seus clients els serveis d’intermediació per contactar amb l’empresa fabricant o distribuïdora, fent-se d’aquesta manera efectiva la garantia al client en els termes de la mateixa.

La garantia és de dos (1 o 2) anys en components defectuosos, no s’inclouen en la mateixa les parts elèctriques, vidres ni la mà d’obra i desplaçaments per a instal·lacions o reparacions. En qualsevol cas, s’aplica la normativa del fabricant sobre la garantia en tots els productes.

La garantia dels productes venuts per SERRAISCLENCS és prestada i establerta exclusivament pel fabricant del producte o pel nostre servei tècnic, en les condicions de manipulació, el seu correcte ús i conservació.


Devolucions

 • Si el producte que ha demanat no li satisfà: En cas que el client decideixi exercir el dret de desistiment, seran per compte del client les despeses de devolució i els possibles desperfectes soferts pel producte o mercaderia. En aquest cas, SERRAISCLENCS podrà recomanar l’entrega d’un altre article de gamma igual o superior al adquirit (sempre amb el consentiment del client), cas en el qual el client pagarà o recuperarà la diferència haurà d’assumir els nous ports d’enviament i de la devolució de l’altre producte. No procedirà el desistiment sobre mercaderies o comandes que puguin considerar-se per les seves característiques especials a mida del sol·licitat pel client.
 • Producte defectuós d’origen: SERRAISCLENCS repara l’aparell de forma immediata. En cas de sol·licitar la reparació d’un article en garantia, les despeses de devolució i nou enviament hauran de ser assumits pel client.
 • Producte que per error no respon al de la comanda: SERRAISCLENCS assumirà les despeses de recollida del producte equivocat i l’entrega del corresponent a la comanda realitzada.
 • Una vegada rebut el producte, té dret de devolució i desistiment de 14 dies naturals a partir de la data de recepció.

Devolucions

SERRAISCLENCS realitzarà canvis o devolucions sempre que:

 • Es comuniqui al nostre Servei d’Atenció al Client: Aquest pas és obligatori sigui quin sigui el motiu que provoca la devolució. Podrà fer-ho enviant-nos una carta on expressi les causes de la devolució via email a l’adreça de correu electrònic info@serraisclencs.cat. Nosaltres li indicarem com pot actuar per a la devolució de l’article i confirmarem si procedeix la mateixa.
 • L’article a retornar haurà d’estar correctament embalat per a la seva devolució: SERRAISCLENCS no es farà càrrec de devolucions sobre productes que hagin estat:
  • Instal·lats i utilitzats pel client.
  • Productes sense la seva protecció de plàstic a les zones d’acer inoxidable.
  • Manipulats pel client.
  • Retornats sense l’embalatge original de fàbrica, o aquelles mercaderies que es retornin incompletes tant en els seus elements principals com accessoris.

Informació addicional

SERRAISCLENCS no retornarà l’import o realitzarà cap reenviament de mercaderia mentre no s’hagi verificat la recepció i estat perfecte d’embalatge i accessoris de l’article objecte de la devolució.

El preu a retornar és el que originalment figurava en la comanda.

No procedirà el dret de desistiment fora del termini indicat.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt